Homme "Mäger" lubas mamma käest ka pärida.
Seniks proovi nii...
1 klaas valget riisi
2 klaasi vett
3 klaasi piima
1 klaas suhkurt
1 spl orange blossom water (arvan, et selle saab ilusti ka ära jätta. irf)
Riis ära pesta (kuigi meil poes olevad on juba pestud).
Keeta veega keskmisel tulel ca 15min.
Lisada piim.
Kui näed et möks hakkab juba paksuks minema, lisa suhkur. Keeda segades, kuni riis muutub pehmeks.
Pane pudingi anumatesse ja jahuta.
Valmis pudingile võib puisata pähkleid ja banaani.
- Riisi asemel võib kasutada riisijahu ;) siis ei jää riisitükid hamba alla
Assalamu aleikum. Missugust riisi sinna kasutada? Basmati riis sobib?
ReplyDeleteIkka sobib, igatahes huvitav tuleb
ReplyDeleteAllright, jazaak Allahu khairan.
ReplyDeleteIiiu! Basmati? Ei usu. Selles ei ole nii palju seda tärklist, mis paksendaks. või eksin?!
ReplyDeletemina lisan ikka ise maisit@rklist juurde :D
ReplyDeletemina arvan et basmati ei sobi kuna see oleks parem ikka nagu pudruoma; rita ma ka siin nokitsen oma retseptiblogi kallal loodan varsti koik valmis saada siis on teil hea lugeda
ReplyDeletenii et siis riisipuding ;) koige paremini sobib vaike ymaraterealine ehk pudingiriis :) Siis pole vaja midagi juurde panna..
ReplyDeleteKui sellele asjale hasti natuke soola sisse panna, tuleb parema maitsega (maitseasi muidugi) :)