Salam!
Armas blog on muutunud mõnusaks retseptikogumiks =)
Siin veel üks väga originaalne kaste lihale, mille päritolumaaks on Gruusia. Selle õpetas mulle kunagi mu hea sõbranna ema, kes on Gruusias sündinud eestlane. Jube hea asi on see!
---Tänud Leeny emale ---
2kg alõtšat
1/4 vett
küüslauku maitse järgi ( ma panen kolm osa)
sool
pipar
jahvatatud koriandri seemned
maitserohelist
Keeta alõtša koos kividega 1/4 klaasi veega seni kuni ta muutub pehmeks ja kive on võimalik sealt kergesti eemaldada.
Läbi sõela eemaldada kivid.
Läbisõelutud möks panna keskmisele tulele ja lisada soola, pipart, koriadrit, küüslauku, maitserohelist.
Keeta pidevalt segades ca 10min.
Valada purkidesse.
No comments:
Post a Comment